E mafai ona leaga maneta mo oe?

O maneta malolosi ua masani ona faʻaaogaina i le olaga, toetoe lava a aofia ai soʻo se ituaiga olaga.O loʻo i ai pisinisi faʻaeletoroni, vaalele vaalele, meataalo falemaʻi ma isi.O le atina'eina o le maneta tumau e vave ai ona atia'e a tatou saienisi ma tekinolosi.E to'atele tagata o le a fesili : E leaga ea mo lo tatou soifua maloloina ?Fa'amolemole le au'ili'iliga fa'apea:

1. Fa'aleagaina le maneta maneta: matou te iloa o le maneta maneta o le a faʻaleleia ai le tafe toto i le tino o le tagata, e leai se faʻamatalaga o le maneta o le maneta e afaina saʻo i le tino o le tagata, o lea e leai se manaʻoga e popole tele. e uiga i le maneta maneta.

2. Pe o le maneta e afaina i le tino o le tagata e faalagolago i le malosi o le maneta.I se tulaga lautele, o le maneta i lalo ole 3000 Gauss (iunite fanua maneta) e le afaina i le tino o le tagata, ae o le maneta e sili atu nai lo le 3000 malosiaga mageta e afaina ai le tino o le tagata.O nisi tagata e fefefe ina neʻi aafia le tino i le mageta, ae e tusa ai ma suʻesuʻega, e na o le lima taimi le leaga o le maneta nai lo le televise.

Maneta fa'aleagaina sa'o i le tino o le tagata: e ui o le maneta o le maneta e le afaina i le tino o le tagata, ae o le fa'afeso'ota'i sa'o ma le maneta lava ia e ono afaina ai le maneta.1 maneta tuusa'o suction e mafai ona mafua ai se manu'a pipii, aemaise lava ndfeb maneta malosi ma tele maneta i luga o le tino o le tagata manu'a e sili atu.2 maneta mai le gutu i totonu o le tino o le manuʻa e sili atu ona ogaoga, e ono afaina ai le olaga, aua o le maneta lava ia ma le maneta, i totonu o le tino o le suction soofaatasi o le a mafua ai le faʻaogaina o le intestinal i totonu o le tino, pe a uma ona mafua le tele o le toto, o le a lamatia le tulaga. olaga, faamolemole ia faaeteete maneta tuusao i tamaiti taaalo.

talafou1


Taimi meli: Mati-07-2022